**"Onmisbaar bij 40 graden in de schaduw ??! "**

We zijn op een willekeurige camping in een willekeurige streek in Frankrijk en de vakantie zit er op.
Bij 40 graden in de schaduw wordt de thuisreis, wat bij deze van de TV bekende no-nonsense camping met een caravan nog niet zo simpel is, ingezet...maar een brandend motormanagement van deze milieu verantwoorde hightech diesel gooit roet in het eten.
Gelukkig doet de airco het nog prima!
Via de ANWB pech app. , Google maps en Google translate wordt, na enig sturen, duidelijk dat de dealer van dit luxe VAG product iets met de gloeibougies wil doen.
Ook zegt die Franse garage nog dat een gloeibougie meer doet dan je denkt!
Kan dit kloppen?

Kortom we zijn al een beetje in de vakantiestemming en daarom extra leuk dat Cor Koorevaar van FEDERAL-MOGUL Motorparts EMEA bv/ba ons wil bijpraten over dit fictieve probleem.

Deze avond staat Beru centraal.

"BERU is met haar ruim 100 jarige ervaring een begrip in de automotive. Als gevolg van emissieverlagingen heeft BERU haar ontstekingssystemen voor zowel benzine- als dieselmotoren nieuw ontwikkeld / doorontwikkeld.
PSG-Gloeibougie Plug-Top & Bi-Hex bougie Ultra X Titan bougie

Bovenstaande systemen en alles wat er mee samenhangt wordt deze avond tot in detail aan u uitgelegd, inclusief veel tips bij het monteren en demonteren van zowel bestaande als nieuwe (gloei-) bougies."