Vereniging van Automobieltechnici - ATC-Apeldoorn, een club om lid van te zijn !

Tien bijeenkomsten voor de leden van de Apeldoornse Vereniging van Automobieltechnici worden er georganiseerd in de vorm van lezingen of excursies over of naar automotive gelieerde bedrijven.
De lezingen van onze club worden maandelijks georganiseerd.

In "Gewoon Gastvrij" in Wenum-Wiesel komen wij bij elkaar en vangen aan om half acht en eindigen in de regel om tien uur.
Geïnteresseerden kunnen zonder meer eens kennis komen maken met onze aktiviteiten en nodigen wij bij deze uit om eens vrijblijvend bij ons een avond bij te wonen.
Ook worden regelmatig excursies naar het buitenland georganiseerd zodat we ook tegen gereduceerde tarieven d.m.v. bus- of vliegreizen grote musea en fabrieken in het buitenland kunnen bezoeken.
Op onze site is het exacte adres te vinden waar we doorgaans maandelijks te vinden zijn.

Met vriendelijke groet,

J.T.M. Pijnappel (pr.)