De ene “trekker” is de andere tracker niet!

dinsdag, 13 september, 2016 - 19:30

Bij ALMAT in Laren gaan we het hebben over de Blue Thunder tractor én de mogelijkheden van GPS trackers!

De ene “trekker” is de andere tracker niet!

Waar de trekker speelt met veel vermogen aan de krukas en trekkracht aan de wielen en zijn best doet om de sleepwagen zo ver mogelijk weg te trekken, speelt de andere tracker de GPS data door naar de eigenaar zodat deze exact weet waar zijn eigendom zich bevindt, ook al is dit ver weg....

Cryptischer kunnen we niet beginnen... Maar hoe zit dit nu?
Simpel: De Trekker-Trek trekker Blue Thunder wordt gesponsord door onder andere Trackpointer.nl en ALMAT.

Mede dankzij hun sponsoring is het team achter de Blue Thunder in staat om daadwerkelijk mee te doen met de trekker-trek top! De Team eigenaren Jeroen Jacobs uit Bathmen, specialist in Grond-verzet machines en Derk Willems uit Voorst, dé Manitou product specialist, beiden werkzaam bij ALMAT in Laren, geven duidelijk al aan wat de band met ALMAT is.

Uiteraard is de tractor in hoogst eigen persoon aanwezig en legt het team e.e.a uit over hoe de machine wordt geprepareerd. Met een beetje mazzel zien we de vlammen nog uit de uitlaat komen van het nieuwe - van 4 turbo’s voorziene- 10,4 liter blok!
Spektakel dus! zie ook de website

Tevens zijn de mannen van Trackpointer.nl aanwezig om uitleg te geven over GPS tracking , waarom je graag wilt weten waar je machine op elk moment is en hoe je de verschillende data kunt gebruiken om verantwoord fleetmanagement te kunnen uitvoeren. Het zal niemand verbazen dat het dievengilde de eigenaren van dure machines en auto’s vaak dwingt tot een GPS tracker. Hoe werkt het en hoe duur is het, dat horen we allemaal op 13 september bij ALMAT Laren! Techniek van de bovenste plank dus !

Lokatie

ALMAT
Stoomdijk 13-15
7245PN Laren , GE
Nederland