Diesel Büchli over common rail systemen: Diagnose stellen

dinsdag, 12 september, 2017 - 19:30

Diesel Büchli is vermoedelijke dé brandstofsysteemspecialist van Nederland en is niet alleen gespecialiseerd in het revideren van brandstofpompen en injectoren, maar is ook een partner om de werkplaats te ondersteunen bij het oplossen van storingen aan het injectiesysteem.

Tegenwoordig zijn dat vaak common-rail systemen. Aan de hand van een aantal cases zal Hans de Kam van Diesel Büchli ons uit de doeken doen wat er zoal aan dit systeem kan mankeren en wat de symptomen zijn en hoe Büchli de werkplaats hier behulpzaam bij kan zijn. Hans de Kam is directeur van Diesel Büchli.

Om een probleem te kunnen oplossen moet immers eerst de oorzaak ervan gevonden worden. In moderne motoren worden continue metingen gedaan door sensoren en aanpassingen gedaan door actuatoren.

Alles werkt samen en is afhankelijk van elkaar. Een storing is dus vaak complex en daarvoor is het nodig om storingen met specialistische kennis, goede apparatuur en goede informatie op te lossen. Hoe beter de diagnose, hoe groter de kans in één keer goed gerepareerd kan worden

Hans gaat ons uiteenzetten hoe een diagnose moet worden gesteld en wat je kunt doen om de componenten als injectoren en brandstofpomp in het systeem te controleren.

Ben je benieuwd hoe Diesel Büchli je daar bij kan helpen of handvatten kan aanreiken om dit zelf te kunnen, dan kom je dinsdag 12 september naar deze special over common-rail injectie en doe actief mee aan de cases die worden voorgelegd!

Hans de Kam zal al jullie vragen en opmerkingen beantwoorden.

Dus…. Voor een juiste timing moet je er op 12 september bij zijn!

>>> Introducés zijn van harte welkom. Toegang is gratis!

Lokatie

Grand Café Bistro-rant 't Langenbaergh
Deventerweg 1
7245AW Laren (Gld) , GE
Nederland