Hoe duurzaam zijn we eigenlijk?

dinsdag, 10 december, 2019 - 19:30

Dinsdag 10 december – 19.30 uur, hebben we de lezing: Hoe duurzaam zijn we eigenlijk?

Duurzaam betekent dat je de activiteit die je wilt uitvoeren zonder schade voor de omgeving en voor onbepaalde tijd kunt doen. Dat betekent keuzes maken!

Een lezing over duurzaamheid door Remco Jansen, directeur van DOOR advies.

DOORadvies is een klein en flexibel bedrijf met 15 jaar ervaring, gespecialiseerd in advies en coaching op het gebied van energiebesparing en duurzame energie.
DOORadvies adviseert en deelt zijn kennis met de klant. Behalve energieadviseur acteert men ook als sparringpartner en geven de klant inzicht in de samenhang tussen verschillende processen en brengen structuur aan in de energievraag. Dit helpt de klant om bewuste keuzes en afwegingen maken.
Welke optie het meest duurzaam is, bezorgd Remco nogal eens hoofdpijn. Neem bijvoorbeeld elektrisch rijden versus waterstof of aardgas versus een pellet kachel. Ook bij de supermarkt ben je erg lang bezig als je bewust wilt kiezen.

Tijdens deze presentatie vertelt Remco welke praktische afwegingen als basis moeten gelden voor een duurzame keuze; technisch onderbouwd en niet altijd politiek gedragen. zie video

Voorbij komt onder andere het verduurzamen van je eigen huis, in welke auto rijd ik straks en hoe zorgen we dat Nederland over 30 jaar nog bestaat.

Wilt u ook duurzamer gaan leven en de wereld zo goed mogelijk overdragen aan uw kinderen en kleinkinderen? Laat je dan inspireren met deze lezing.

Voor duurzaamheid én de juiste keuzes, moet je er op 10 december bij zijn!

locatiegegevens:

Lezing: Hoe duurzaam zijn we eigenlijk? > Remco JANSEN directeur DOORadvies.nl
Datum: Dinsdag 10 december - 19.30 uur start lezing
Locatie: Grand Café Bistro-rant ’t Langenbaergh, Deventerweg 1, 7245 AW Laren

Introducés zijn van harte welkom. Toegang is gratis!

Lokatie

Grand Café Bistro-rant ’t Langenbaergh
Deventerweg 1
72415AW Laren , GE
Nederland
Telefoonnummer: 0573 - 40 1209