Livestream HT Rally Raid Husqvarna Racing

dinsdag, 8 september, 2020 - 19:30

HT Rally Raid Husqvarna Racing, zoals de volledige team naam luidt,wordt geleid door Henk Hellegers. Het ruime kantoor, met werkplaats en (motoren)opslag, is gelegen in het mooie buitengebied van Vorden.

Henk bestiert al vele jaren dit team waar private rijders een zogenaamd "all-in" arrangement kunnen boeken om mee te kunnen doen aan wat we nog steeds Parijs -Dakar noemen. Dé ultieme beproeving voor mens en machine en in dit geval motoren. Maximaal 8 rijders kan het team aan en verzorgt dan alles. De meeste rijders zijn ex-fabrieksrijders , die de kwaliteit van een fabrieksteam zoeken. Dat is dus bij HT Rally Raid .

Het enige wat de deelnemer moet meenemen zijn aantoonbare cross-skills (moet een test doen) , zijn motorpak , zijn identiteitspapieren en wat geld...
Het team van Henk zorgt de motoren, voor (schade)reparatie van de motoren, motoronderhoud en opvang van de rijders . En elke dag vanuit een ander kampement, vaak midden in de natuur.

Tijdens deze livestream laat Henk via Video's en foto's zien hoe de verplaatsingen gaan, hoe de rijders er aan toe zijn en vertelt hij geanimeerd wat er allemaal moet gebeuren om 8 rijders in de wedstrijd te houden en waarom Husqvarna de motor bij hen is.

Dinsdag 8 september - 19:30 uur

Livestream volgen? Geef je hier op!

video bekijken?-klik hier

Lokatie

Thuis achter de PC!
Nederland