Verslag van de reis naar Volvo en Nationaal Militair Museum.

Verslag van de reis van ATC leden en gasten naar Volvo in Beesd en het N.M.M. te Soesterberg.

Een goed georganiseerde reis door Evert Everts en Klaas van Haeringen in samenwerking met Lanting Reizen uit Hoogeveen.
Hulde aan deze mannen.

Een dag waar alle aanwezigen met plezier aan terugdenken en ook nog leerzaam was.

ATC-Drenthe organiseert een dagreis.

ATC-Drenthe organiseert een dagreis naar Volvo Trucks in Beesd en het Nationaal Militair museum te Soesterberg
Voor leden een speciale aktie prijs ga mee, opgeven voor 1 mei 2017 bij [email protected]
Voor betalingen NL75 INGB 9991 9750 45 t.n.v. Automobiel Technische Club ATC afd. Drenthe
De kosten voor leden zijn € 40,00 per persoon
Introducees € 55,00 per persoon

BERU ontsteking-systemen.

Namens Federal Mogul Beru komt de heer Cor Korevaar een presentatie geven voor ATC-Drenthe over moderne ontstekingssystemen.

Gasten en introducees zijn hartelijk welkom op 12 april 2016 in zaal "de Weme" Hoofdstraat 24 7751GC te Dalen aanvang 19.45 uur.
zie bijgevoegde uitnodiging!!!