Uitnodiging Presentatie Dakar Rally Team de Rooij

donderdag, 7 november, 2019 - 19:45

Begin januari start in Saudi-Arabiƫ de Dakar Rally. Na een aantal jaren Afrika en Zuid Amerika vindt de rally plaats op een volgend continent.
Team De Rooij zal ook deze keer weer tot het uiterste gaan in deze rally, die gehouden wordt van 5 tot en met 17 januari 2020.
Het Dakar Rally Team De Rooij, dat wordt gesponsord door o.a. Iveco, Petronas en Goodyear, komt met een aantal voertuigen aan de start. De technische uitdagingen voor zo'n rally zijn natuurlijk enorm en velen van ons willen hierover graag iets meer weten.

De gezamenlijke ATC afdelingen in Noord Nederland hebben de heer Henk van Leuven, team manager van het Dakar Rally Team De Rooij uitgenodigd om verslag te doen van, en ons inzicht te geven in de technische voorbereidingen aan de Iveco Rally-trucks. Daarnaast krijgen we alle informatie over de organisatie van de wedstrijd.

We houden deze avond in Leeuwarden bij de Iveco dealer.

Het belooft een zeer interessante avond te worden en als u als ATC lid deze avond wil bezoeken, geef u dan zo spoedig mogelijk op bij uw afdelingssecretaris.

Lokatie

Cornelis Bedrijfsauto's
Nobelweg 15
8912 BJ Leeuwarden , FR
Nederland