Bedrijfsbezoek voestalpine

vrijdag, 26 april, 2019 - 13:00

Beste ATC-collega,

Graag nodigen wij jullie uit voor een bedrijfsbezoek bij voestalpine Automotive Components te Bunschoten (voorheen Polynorm). Bij voestalpine worden plaatwerkdelen voor vele Europese automobielfabrikanten geproduceerd. Het is interessant om te zien hoe men uit grote rollen staal, of aluminium met de grootste precisie plaatwerkdelen perst. De assemblage tot deuren, spatborden, motorkappen, achterkleppen vindt in hetzelfde bedrijf plaats. Dit gebeurt in grote aantallen, de trailers rijden af en aan om de automobielfabrieken ‘‘just in time’’ van onderdelen te voorzien. Mooi om het proces te volgen en te zien hoe alles perfect op elkaar afgestemd is.

Bedrijfsbezoek voestalpine. Amersfoortsestraatweg 9, 3751 LJ Bunschoten
Beschikbare datums: 5, 19 en 26 april

Per bezoek kunnen maximaal 14 personen deelnemen, reden waarom wij 3 datums hebben kunnen reserveren. Geef je voorkeursdatum en een reservedatum op via het aanmeldformulier, wij maken na ontvangst een indeling op volgorde van aanmelding. Je ontvangt daarna z.s.m. bericht over de bezoekdatum.

Het bedrijf kent stringente veiligheidseisen. Voorafgaande aan de rondleiding krijgen wij daarover instructies en worden veiligheidsmiddelen uitgereikt. Indien je zelf veiligheidsschoenen hebt, verzoeken wij om deze mee te nemen. Als je geen veiligheidsschoenen hebt, kun je deze bij voestalpine lenen.

Programma:
13:00 uur : melden bij de portier, neem je legitimatie mee!
13:15 uur : inleiding en veiligheidsinstructies
14:00 uur : rondleiding door de fabriek
16:30 uur : napraten en gelegenheid om vragen te stellen
17:00 uur : einde programma

In verband met de planning en veiligheidsvoorschriften bij voestalpine, moeten wij de deelnemers tijdig aanmelden. Wij verzoeken daarom de antwoordstrook tijdig, uiterlijk 31 januari, te versturen naar het secretariaat (bij voorkeur per email).

Met vriendelijke groet, Bert van den Boogaard,
Lezingcoördinator ATC ’t Sticht