Lezing STC Europe op 19 mei gaat niet door

Beste ATC-leden,

Jammer genoeg moeten we u melden dat het bedrijfsbezoek bij STC komende vrijdag 19 mei, niet kan doorgaan.

Maar uitstel is geen afstel. Een nieuwe datum kon echter nog niet vastgelegd worden, waarvoor onze excuses!
We brengen u op de hoogte van zodra we een nieuwe datum hebben.

Met vriendelijke groeten,
Namens het bestuur van ATC

Algemene Leden Vergadering te Apeldoorn

Op zaterdag 20 mei 2017 zal door de ATC- afdeling ATC Apeldoorn de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering georganiseerd worden.

Elke afdeling kan met 3 leden en zijn respectievelijke voorzitter deze vergadering bijwonen. Mocht u interesse hebben dan kan u via onze website http://www.atc-belgium.be/ uw kandidatuur stellen. Graag vermelden afdeling Vlaanderen of afdeling Antwerpen. Het afdelingsbestuur zal dan in eer en geweten een keuze moeten maken wie de afdeling het best kan vertegenwoordigen.

Autoverlichting

Een overzicht van de huidige en toekomstige technologie in autoverlichting.
Praktische demo in het labo. Duidelijke verschillen tussen H7, Xenon en LED.
Een bezoek aan de productie waar we het proces van grondstoffen tot afgewerkte lamp konden volgen.
Het was een zeer boeiende en leerrijke dag bij Lumileds in Aken!

ATC op bedrijfsbezoek bij Continental Hannover

We hebben ervan genoten !!!

Een hartelijke ontvangst, hoogstaande technologische informatie.
In één namiddag "boenk der op". Iedereen was mee en elk op zijn niveau geladen tot in de nok.
Een bedrijfsbezoek van jewelste. Dichterbij kan je niet komen, want dan ben je zelf ook "gevulkaniseerd".
Zeker ook de rondleiding in de R&D was voor ons een echte openbaring.
We vielen van de ene verbazing in de andere. Op maximaal 150 uur --> 250 000 km simuleren in de meest extreme omstandigheden.

Statutaire vergadering

Vrijdag 26 februari 2016 20u00
Zaal de Cluyse
Kerkhofblommestr 1
2170 Merksem

Statutaire vergadering aangaande het reilen en zeilen van onze vereniging.
Aansluitend hebben we een boeiende uiteenzetting door de BFOV.
Dit is de Belgische Federatie voor Oude Voertuigen.
Zij komen hun huidige activiteiten toelichten en geven ons verduidelijking van de huidige (toekomstige) wetgeving.