De vakantie zit er weer op!! Dus tijd voor de ATC

Na dagen genieten van rust ,zon,zee,strand of bergen (steile hellingen) en wat al niet meer, kunnen we weer verder met nog meer mooie ATC avonden en excursie's .

Daarom gaan we 10 september weer kennis verzamelen bij Diesel Buchli in Harderwijk.
Daar kunnen we terecht met alle technische vragen over diesel ,benzine en emissie techniek .Of kwam de vraag bij u naar boven waarom kom ik dit jaar niet meer met mijn caravan combinatie on the top??

We komen het allemaal te weten die avond
Kijk voor meer informatie op de uitnodiging.

Primeur: Nieuwe uitstraling Bosch Diesel Center
Diesel Büchli beleefde de primeur. De nieuwe Bosch Diesel Center signalisatie is gemonteerd als eerste in een serie van twaalf door heel Nederland. Ook de zuil met alle dieselmerken is voorzien van het nieuwe Bosch Diesel Center Logo. Met de vernieuwing van de uitstraling bij de Diesel Centers heeft Bosch een duidelijk doel, namelijk het vergroten van de herkenbaarheid voor de klant en een belangrijke uiting van de professionaliteit van de aangesloten specialisten. Het is een belangrijk startpunt voor Bosch om de aandacht meer te vestigen op de Bosch Diesel Specialisten. Het adres voor ruildelen, voertuigdiagnose, service, testen van en reparaties aan dieselsystemen.

Bekijk ook deze[ link] (https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-G1Qi9-g4Fg)

BijlageGrootte
PDF icon diesel-büchli.pdf420.15 KB