Meld je aan als ATC lid

Wat biedt de Vereniging van Automobiel Technici ATC voor het lidmaatschapsgeld:

1. De mogelijkheid om bij alle afdelingen netwerk- en kennissessies bij te wonen. Er zijn totaal 20 afdelingen, dus ook altijd een in de buurt. Dat zijn meer dan 200 mogelijkheden per jaar. Eventueel mag je een introducee meebrengen.

2. De mogelijkheid om deel te nemen aan excursies ( met voorinschrijving en eigen bijdrage) naar interessante (meestal automotive gerelateerde) bedrijven en/of musea in binnen- en buitenland.

3. De mogelijkheid om, door de afdelingen georganiseerde, bedrijfsbezoeken mee te maken.

4. Maandelijks ontvang je het vakblad AMT en kan je deelnemen aan alles wat AMT organiseert, zoals: Garageforum, AMT Live, Reparatiewijzer, AMT bootcamp en nog veel meer.

5. Regelmatig ontvang je per email informatie van de afdeling waarbij je bent ingeschreven (keuze kun je maken in het aanmeldformulier).

6. Indien je een abonnement op AMT hebt, zet de ATC dit na aanmelding automatisch om en ontvang je AMT als onderdeel van het ATC-lidmaatschap.

Meld je hieronder aan. Het basistarief over heel 2017 is € 164,00. - Nieuwe leden ontvangen gedurende het eerste jaar 30% korting en betalen het introductielidmaatschapstarief (€ 114.80). Dit gaat na 1 jaar automatisch over in een regulier lidmaatschap.

Studentenlidmaatschap:

Het studentenlidmaatschap is zeer scherp geprijsd. Aanmelden kan al voor slechts € 29,50 (actie 2017). Dit tarief geldt uitsluitend als een bewijs van studentenstatus kan worden overlegd. De jaren volgend op 2017 betaalt een student het bruto-tarief minus 50%, zolang de studie voortduurt.

Vul je gegevens in en klik vervolgens op "indienen". Je aanmelding komt dan bij ons landelijk ledenbeheer binnen. De velden met * moeten verplicht worden ingevuld!

Persoonlijke gegevens
Overige gegevens
  Email een kopie van je studentenkaart naar ledenbeheer@atcnl.nl